Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тази вечер в София ще се проведе официалната церемония за връчването на годишните медийни награди "Валя Крушкина"

Тази вечер в Дома на Европа в София ще се проведе официалната церемония за връчването на годишните медийни награди „Валя Крушкина - журналистика за хората“. 

Наградите ще бъдат връчени в шестте категории на конкурса: „Печатна медия“, „Радио“, „Телевизия“, „Онлайн медия“, „Снимащ журналист“ и „Млад журналист“. 

Тази година конкурсът е организиран в памет на телевизионната журналистка Валя Крушкина след получени 66 номинации със 133 различни материала, които се оценяват от 13-членно жури.
Номинирани са и кореспондентите на БНР във Враца и Добрич - Ива Антонова и Мая Щърбанова и колегата Румен Стоичков. Журито ще излъчи тазгодишният носител на голямата награда "Валя Крушкина, за журналистика за хората", която се връчва за цялостен принос в отразяване на актуални теми у нас, за материали, провокирали обществен дебат или промени в законодателството за журналистическа доблест и смелост.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44