Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Без вода за кратко утре в "Лазур" и "Възраждане"

Снимка: pixabay.com

Без вода във вторник между 11 и 12 часа заради авария във водопроводната мрежа, ще бъдат абонатите по улица „Пробуда“, в участъка от "Цар Калоян" до ."Гладстон". Също и по ул."ИВАЙЛО " от "Пробуда " до "Македония"
Също утре поради авария от 9 до 11 часа без вода ще бъде ул.“Демокрация“, но само в участъка от "Калофер " до ул."Копривщица "



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Инж. Кирил Петков, ДГС Бургас: Има достатъчно дървесина в складовете

Има достатъчно количества дървесина във временните складове на Държавно горско стопанство – Бургас, съобщават оттам. Цените са сравними с миналата година и варират между 60 и 80 лева за пространствен кубичен метър. В сектора отчитат по-слаб интерес към закупуването на дърва от страна на домакинствата.  В териториалния обхват на стопанството..

публикувано на 16.10.24 в 08:55

Благотворителен концерт събира средства за лечението на 13-годишния Давид

13-годишният Давид Драганов страда от Лимфом на Ходжкин и се нуждае от 150 000 евро, за да се спечели битката с коварното заболяване. За да пребори рака, момчето е изпратено на лечение в Истанбул, където му дават надежда.  Събирането на средствата за терапията обаче е непосилно за близките му. Бургаското женско дружество "Самосъзнание" организират..

обновено на 16.10.24 в 08:53

СЕМ изслушва останалите трима кандидати за генерален директор на БНР

Днес от 10 часа продължават изслушванията в Съвета за електронни медии на кандидатите за генерален директор на Българското национално радио.  Визиите си за развитие на радиото ще представят Ива Дойчинова, Валерий Тодоров и Георги Даскалов. Милен Митев: Ще поддържаме защитена среда, в която журналистите да могат свободно да работят Цветослава..

публикувано на 16.10.24 в 08:44

Кампания за събиране на опасни битови отпадъци организират в Ямбол

Есенна  кампания за събиране на опасни битови отпадъци организира днес общината в Ямбол. В акцията няма да се приемат инфекциозна отпадъци и материали с неизвестен състав. Кампанията ще продължи от 10 до 16 часа на паркинга зад сградата на общинска администрация. Ще се приемат  отпадъци като  лекарства с изтекъл срок на годност; живак, живачни..

публикувано на 16.10.24 в 08:32

Община Болярово подписа партньорство с община Ведра, Испания

Кметът на община Болярово Христо Христов и кметът на община Ведра Карлос Карило подписаха споразумение за сътрудничество. То ще послужи за основа на бъдещи съвместни инициативи и проекти. Документът беше подписан в Сантяго де Компостела. Проектът, който е финансиран от програма „Граждани, равенство, права и ценности“ на ЕС е посветен на мобилизирането на..

публикувано на 15.10.24 в 20:15

Маргарит Русев: Да продължи изграждането на единна новинарска платформа и обща музикална библиотека на БНР

4-ма от кандидатите за генерален директор на БНР – на изслушване в СЕМ По-рано днес своите концепции за управление на БНР пред СЕМ представиха още трима кандидати. Утре изслушванията продължават. Милен Митев: Ще поддържаме защитена среда, в която журналистите да могат свободно да работят Цветослава Георгиева: Предлагам въвеждането..

публикувано на 15.10.24 в 18:00
Цветослава Георгиева на изслушване пред СЕМ

Цветослава Георгиева: Предлагам въвеждането на ресори на отделните членове на УС на БНР

Българското национално радио има истинското предизвикателство да задържи и умножи своята аудитория, съобразявайки се с конкуренцията от страна на  нови медии в лицето на стрийминг платформите, социалните мрежи. На това ще заложи Цветослава Георгиева, ако бъде избрана за генерален директор на БНР. В СЕМ започват изслушванията на кандидатите за..

публикувано на 15.10.24 в 16:18