Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът на Ст. Загора се извини за неудобствата, които създава реализацията на проекти за благоустрояване

Живко Тодоров
Снимка: Радио Стара Загора

Като особено успешна за Стара Загора определи кметът Живко Тодоров 2017 година с множеството си спортни прояви.

Кметът се извини за неудобствата, които създава реализацията на проекти за благоустрояване на централната градска част и на парка "Аязмото", които се финансират с европейски средства: 
Мостът на Кольо Ганчев ще стартира. Знаете, че там предстои да се затваря и движението. Вероятно ще има сериозни задръствания. Ще трябва да се правят обходни маршрути. Очаквам през следващите месеци да има много оплаквания на гражданите в тази посока, но пък е за хубаво.

През новата година предстои да бъде открит литературен дом на Стара Загара и да бъде реновирана концертната зала в Синдикалния дом, единствената в града освен оперната. Ще бъде създаден проект за дарената от Мария Жекова за талантливите деца на Стара Загора, предстои ремонт на закритата лекоатлетическа писта и довършване на още проекти, финансирани от програмата "Региони в растеж".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44