Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хиляди българи ще посрещнат Новата година на площад "Княз Александър Първи" в София

Снимка: БГНЕС

За 19-и път хиляди българи ще посрещнат Новата година на площад "Княз Александър Първи" в столицата. По традиция празничният концерт „Сцена под звездите“ се организира от Столичната община и Българската национална телевизия.

И тази година празничната програма е богата и разнообразна, изпълнена с много музика и настроение. На сцената ще излязат любими родни изпълнители, сред които Хилда Казасян, Васил Петров, както и тийн идолите Дара и Михаела Маринова. Точно в полунощ Николина Чакърдъкова и ансамбълът на неврокопските танцьори ще зарадват  публиката със своите фолклорни изпълнения:

 Изградихме много красива програма, която хората да танцуват, да пеят познати песни за големи и красиви празници като този – да изпратим 2017-а и да посрещнем 2018-а. В 12.05 часа, след Дунавското хоро, продължаваме с „Цветините очи черешови“ – най-обичаната песен.

Организаторите на събитието обещават незабравимо шоу, включващо перфектен звук, уникални светлинни ефекти и впечатляваща заря в небето над София. На площада ще бъдат изградени общо 8 контролно-пропускателни пункта. Хора в нетрезво състояние няма да бъдат допускани на концерта. Забранено е да носите със себе си стъклени бутилки, пиротехника и чадъри. Концертът ще започне в 22 часа. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44