Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пловдивският театър отново отваря сцената си за младите

| обновено на 02.01.18 в 11:38

Директорът на Пловдивската драма Кръстю Кръстев, започва 2018 година с грижа за бъдещите млади актьори. Така професионалната сцена и тази година ще приеме младите таланти, които ще покажат какво са научили.

Новата година започваме с опит на млади хора, които за първи път да проверят своя талант на професионална сцена. Щастлив съм, че българският театър е място, където това се случва. Тази година ще има още едно представление, където млади хора ще работят в Пловдивския театър. Смятам, че това е наша съдба и отговорност към младите, които сега постъпват в българския театър. Това отношение дава друга енергия, по друг начин формулира целите ни, прави ни по-трепетни към онова, което ще се получи. Това са бъдещите попълнения на Пловдивския театър, защото повечето от тях са студенти и това е прекрасно.

Да пожелая живот и здраве на всички, които обичат театъра, и късмет през Новата година!

Имаме сериозни амбиции. Нашата работа е да намираме темите, които вълнуват нашата публика. Искаме да поставим, да дискутираме тези теми, всички заедно. 

Интервюто с Кръстю Кръстев, директор на Пловдивския драматичен театър, е в звуковия файл.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.