Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Търгове за жилища и предприятия организират ЧСИ във Велико Търново

Велико Търново
Снимка: Сияна Спиридонова

В началото на Новата година частните съдебни изпълнители в област Велико Търново продават 87 имота на длъжници. Една трета от имотите, обявени за публична продан, са жилища, върху които има наложени банкови запори заради просрочени ипотеки.

Търсят се купувачи и на 11 проблемни фабрики и производствени складове. От продажбата на корпоративните имоти са очакват постъпления общо за 2,675 милиона лева, с които да бъдат удовлетворени исканията на Националната агенция за приходите и банки - кредитори.

С най-висока цена от 736 000 лева е заводът за метални конструкции във Велико Търново. Най-евтино се продава фалиралият хлебокомбинат в Сухиндол. За него наддаването започва от 164 290 лева.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44