Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Частичното бедствено положение в Пазарджик се удължава до 15-и януари

Снимка: БГНЕС


Частичното бедствено положение в Пазарджик се удължава до 15-и януари, каза заместник-кметът Петър Петров.

Все още не е ясно дали фирмата, която загуби конкурса за оператор на новото регионално депо, ще обжалва днес пред Върховния административен съд. Дори и да няма обжалване, което официално ще стане ясно в понеделник, е нужно технологично време, за да се подпише договор между община Пазарджик и консорциума, който ще обслужва депото, уточни Петър Петров. Частичното бедствено положение в Пазарджик беше обявено на 29 декември, което даде възможност на депото да заработи, въпреки съдебните процедури по обжалването на конкурса.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44