Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жители на вилна зона в Търговище с подписка за ремонт на пътищата и подобряване на елекрозахранването

Снимка: Радио Шумен

Жители на вилната зона "Драката" в Търговище депозираха в Общината подписка с искане за ремонт и подобряване на елекрозахранването в района.

Стоян Станчев е упълномощен представител на недоволните граждани, искащи средства от бюджета на Общината за пътния ремонт:

Подписката е подписана от 159 души, но реално в тази зона живеят много повече - деца, ученици, работещи хора, които ежедневно пътуват до града. Хората не искат много. Те разбират, че на този етап не може да се сложи асфалт, но те искат в най-лошите участъци да се сложи поне чакъл, за да могат да пътуват все пак малко по-нормално.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44