Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

2/3 от жителите на Кюстендил доволни от обслужването в областната администрация в Кюстендил

Снимка: БГНЕС / Снимка: БГНЕС

2/3 от жителите на Кюстендил оценяват като много добро административното обслужване в областната администрация в Кюстендил, сочат резултатите от допитване, проведено през втората половина на 2017 година.

Попълнилите анкетите са хора на възраст между 30 и 63 години, като 87,5 % са на частни лица, 12,5 % са бизнес потребители. Над 66 % от тях са с висше образование, а малко над 32 % са със средно и основно образование.

Всички участвали в допитването са посочили в своите анкети, че административната услуга е изпълнена в рамките на законовия срок. 87,5 % от гражданите са подали писмено заявление за предоставяне на съответната административна услуга на място в деловодството, а 12,5 % са направили това по пощата. Никой от анкетираните не е използвал електронната поща на администрацията, което е показателно.

В своите препоръки анкетираните посочват необходимостта от млади служители в звената за административно обслужване.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44