Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ска Келер ще представи пред журналисти гледната си точка за върховенството на закона в България

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Евродепутатът и съпредседател на групата Зелените/Европейски свободен алианс Ска Келер ще представи пред журналисти гледната си точка за върховенството на закона в България, европейската политика за убежище, корупцията и последствията от изграждането на втори лифт на Банско.

Келер повдигна въпроса за протестите в защита на Пирин по време на изслушването на премиера Бойко Борисов в Европейския парламент в Страсбург за приоритетите на Българското председателство.

Евродепутатът е сезирала Европейската комисия по казуса. Тя настоява Комисията да се ангажира с направените в края на миналата година изменения в плана за управление на парка, с които се разрешава строителството и изграждането на нови ски писти и съоръжения, и да изрази становище. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44