Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Общината в Плевен вече предлага нови електронни услуги

Снимка: Архив

Нови електронни услуги въведоха в Плевен за гражданите. 

Общината продължава работата по проект за обмен на информация  между 50 администрации в страната, което ще улесни  услугите за гражданите. 

За улеснение на плевенчани различните услуги на общината могат да  се заплащат и чрез ПОС терминал, каза Красимир Иванов - директор на дирекция:

В служба ЕСГРАОН, в Центъра за административно обслужване на гражданите, където хората вече могат безналично касово, чрез картови плащания да заплащат предоставените от Община Плевен административни услуги.

На сайта на общината вече са разширени и функциите за подаване на онлайн сигнали и предложения:

Въведохме и функционалната възможност на сайта на Община Плевен, в "Онлайн услуги", "Сигнали и предложения" да има възможност за прикачване на файлове в различни формати както текстови, така и снимков материал, посочи Иванов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44