Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Предавания без аналог в ефира с номинация за „Сирак Скитник“

БНР Новини
Част от екипа на „Ефир знание“: Росица Панайотова, Силвия Чолева (водеща на „Артефир“), Цвета Николова, Петра Талева и Венета Гаврилова (отляво надясно)
Снимка: Росица Михова

Една от номинациите за годишните награди „Сирак Скитник“ за радиопредаване тази година е следобедната образователна линия на програма „Христо Ботев“. Независимо кой ще спечели довечера наградата, номинацията прави възможно да се фокусираме върху тези предавания, които са без аналог в ефира въобще!
„Ефир знание“ е една от линиите, чрез които Българското национално радио изпълнява обществената си мисия. Това са предаванията „Познати и непознати“ в понеделник, „За думите“ във вторник, „Премълчаната история“ в сряда, „Лабиринти на познанието и „А сега накъде?“ – съответно в четвъртък и в петък. В екипа, който създава тези интересни и познавателни предавания са водещите Цвета Николова, Венета Гаврилова, Румен Леонидов, Митко Новков, Росица Панайотова, Петра Талева и музикалните редактори Елина Величкова, Зорка Мирчева, Албена Велева, Георги Стефанов и Диляна Трачева. Повече за работата и за екипа на следобедния „Ефир знание“ може да научите от разговора в студиото на „Артефир“.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.