Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лекар от общинската болница в Свищов е бил нападнат и пребит снощи

Снимка: архив

Лекар от общинската болница в Свищов е бил нападнат и пребит снощи. Пострадалият д-р Иво Караджов е специалист по вътрешни болести. След побоя той е с рани по лицето и сътресение на мозъка в неврологичното отделение на болницата. 

Инцидентът е станал към 19 часа, малко преди д-р Караджов да застъпи за нощно дежурство. Нападнат е пред болницата, съобщи за „Хоризонт“ кметът на Свищов Генчо Генчев, който управлява лечебното заведение:

Някакъв младеж го натъртил с няколко удара. Той пада на земята и си удря главата. Получава голям кръвоизлив. След това е настанен в неврологично отделение с комоцио.

Според първоначалната информация, медикът е бил нападнат от разгневени близки на наскоро починал пациент. Състоянието на д-р Иво Караджов е стабилизирано. По случая се води разследване под наблюдението на Районната прокуратура в Свищов. Няма информация дали нападателят е задържан. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44