Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Присъда от 4 години и 3 месеца затвор за мъж, нападнал медици и портиер в болница в Бургас

Снимка: Жоро Александров

Млад мъж, нападнал медици и портиер в болница в Бургас, беше осъден на четири години и три месеца затвор от Районния съд в града.  23-годишният Кирил Нойков е спасен от лекарите след злоупотреба с алкохол на 24 май миналата година. 
Прокурор Радостина Ганева заяви: Да разбере, че не може да удря, да псува, да бие в болнично заведение и не само там. Не следва по никакъв повод да вдига ръка срещу лекари.

Шокът все още не е отминал казва д-р Серафимов: Ние се опитваме да забравим за този случай. Трябва най-малкото поне да има охрана винаги на работното ни място и да ни защитава в такива ситуации.
Нойков трябва да си излежи заслужено присъдата, смята портиер, който вследствие на агресивното поведение на пациента е със счупен нос и разкъсан от ритници крак: Все още се възстановявам.

Извършителят посочи пред съда, че агресията му е в резултат на алкохола: Няма безгрешен човек - аз така мисля, пък това, което направих е наистина много лошо и дължа извинение. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44