Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Три жертви на тежката катастрофа, раненото дете е в критично състояние

Снимка: БГНЕС

Три са  жертвите на тежката катастрофа в "Прохода на Републиката". При челен удар на ТИР и лек автомобил загинаха трима възрастни. Раненото дете при катастрофата е с тежка черепно-мозъчна травма, фрактура на таза и на дясното бедро, в критично състояние и с опасност за живота. Лекарите са го привели в изкуствена кома.

Катастрофата е станала към 13 часа в отсечката между Гурково и село Пчелиново между лек автомобил с русенска регистрация и турски ТИР, потвърди за „Хоризонт“ Илия Златев - директор на Областното пътно управление в Стара Загора. 
Лекият автомобил, който пътувал в посока север - юг, не успял да вземе остър завой, навлязъл в отсрещното платно и бил ударен от тежко-товарния автомобил. 

В друг район на прохода е станал още един пътен инцидент с тежко ранен човек. 
"Проходът на Републиката" е затворен за движение за неопределено време заради двете тежки катастрофи. 
 Причините за инцидентите се изясняват.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44