Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заместник-министър Малина Крумова ще присъства на заседанието на Асоциацията по ВиК в Добрич

Снимка: БГНЕС

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Малина Крумова ще присъства на заседанието на Асоциацията по ВиК в Добрич днес. На срещата ще бъде обсъден последният вариант на бизнес плана на водното дружество, в което е заложено увеличение на цената на услугата до 3,28 лева.

На срещата на Асоциацията по ВиК в Добрич ще бъде обсъден и гласуван бизнес планът на водното дружество в града. Участие ще вземат областният управител на Добрич Красимир Кирилов, бордът на директорите на ВиК - Добрич, както и кметовете на осемте общини в областта.

По-късно от 13.00 часа е предвидена среща и с представители на гражданското общество, което се обяви срещу повишаването на цената на услугата и поиска оставката на управителя на ВиК Тодор Гигински. Основният въпрос на недоволните граждани е с какво увеличаването на цената на водата в областта ще спомогне за подобряването на качеството на услугата и на финансовите показатели на най-задлъжнялото ВиК дружество в страната.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44