Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С балони, летящи фенери и валентинки завършва Седмицата на любовта в Търговище

Снимка: БГНЕС

Днес, на Свети Валентин, в Търговище завършва Седмицата на любовта, която беше организирана от момичетата и момчетата от Младежкия червен кръст.

Закриването ще стане по атрактивен начин на централния площад "Свобода" от 16:30 часа, където повече от 50 доброволци ще раздават валентинки и презервативи. Ще правят и фотографии, и селфита, както и ще пуснат над 100 балона и 20 летящи фенери, обясни Цветомира Петрова - областен координатор на Българския младежки червен кръст:
Ще има много балони, които ще може да получите от нас, а като за финал има нещо много хубаво, което сме ви потготвили една игра.

Направихме мече, което всеки ще може да прегърне, както и да се снима с него,
добави областният координатор на Българския младежки червен кръст в Търговище за днешната проява посветена на Свети Валентин.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44