Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Части от АМ "Тракия" и АМ "Хемус" са затворени заради обилните снеговалежи

| обновено на 27.02.18 в 02:51
Снимка: БТА

В цялата страна пътната обстановка е усложнена заради обилните снеговалежи. От АПИ призовават шофьорите да не пътуват през нощта, ако не е наложително.

На магистрала "Тракия" - между Карнобат и Бургас, движението е спряно изцяло заради намалена видимост.

На магистрала "Хемус" също е спряно движението на всички моторни превозни средства от пътния възел "Каспичан" до границата с Варненска област. Обходният маршрут е по крайезерния път Варна-Девня.

Ограничено е движението на автомобили над 12 тона в участъка на магистрала "Люлин" от София до пътния възел "Даскалово" и в двете посоки.

По магистралите "Струма", "Марица" и "Черно море" няма ограничения.

Заради усложнената тежка зимна обстановка и намалената видимост на територията на област Добрич всички главни пътни артерии са затворени за движение за всички превозни средства, съобщават от Пътната полиция.


Днес е в сила жълт код за потенциално опасни ниски температури в цялата страна, с изключение на област Благоевград.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44