Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

По пътищата в област Добрич има нови ограничения

Снимка: Радио Варна, Г.Гаврилова

Нови ограничения има по пътищата в област Добрич заради усложнената зимна обстановка. В Генерал Тошево все още има откъснати села, а община Крушари е напълно блокирана.

Няколко села в община Генерал Тошево са все още недостъпни, всички останали са снабдени с хранителни продукти от първа необходимост, заяви кметът Валентин Димитров: Почти до всички има хляб, без район Спасово към момента. Много тежка ситуация, но не е нещо фатално.

Община Крушари е затрупана под снега и е без проходими пътища, но няма данни за бедстващи и болни хора, информира заместник-кметът Желка Великова: Нямаме данни за болни хора. Запасили сме с хранителни продукти защитеното жилище, дома за стари хора. Имаме ток и вода, това е най добрият вариант.

Затворени за автомобили над 3 тона и половина са направленията Дуранкулак - Варна, Варна - Кардам и Карапелит - Кочмар. Затворени за всички автомобили са Добрич - Силистра и Тервел - Силистра.

Очаква се ваканцията за учениците да бъде удължена до петък включително.

Подробности чуйте в звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44