Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над десет хиляди туристи са посетили музеите в Плевен на 3 март

Снимка: bulgariatravel.org

Над десет хиляди туристи са посетили музеите в Плевен на вчерашния 3 март. 
Лошото време не спря хиляди да посетят Плевен и неговите музеи. Близо 2 500 са разгледали експозициите на историческия музей, един от най богатите на експонати у нас, съобщи директорът  доктор Володя Попов. 

Най-голям интерес на националния празник очаквано предизвика Панорамата. Още от  Мария Монова, заместник директор на уникалния комплекс.
"От малки до големи деца, от новородени дечица до колички, семейства с деца, млади хора, посещение имахме на деца от София, организирани ученически групи, колеги от университета във Варна, техническият университет, преподаватели, студенти посетиха панорамата, майки с деца от Самоков и много други, от всички градове."



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44