Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жертвите от пожара в Средец вече са четири

| обновено на 08.03.18 в 17:36
Снимка: БГНЕС

Четири са вече са жертвите на пожара в Средец, избухнал снощи в къща в града. Причината за огнената стихия е бензинова резачка, която била оставена до печка, уточниха от полицията. От високата температура бензинът в резачката се е взривил.

Баща и двете му деца загинаха тази нощ при пожар в Средец. Във Варненската военна болница днес почина и майката на децата. Тя е на 38-години. 

11-годишният й син е в тежко състояние с 88% изгаряния. Единствено най-малкото дете е в стабилно състояние и е в специализираната клиника. 

Пожарът е възникнал снощи около 22.00 часа в къща в ромската махала на улица "Захари Стоянов". Там на семейни начала са живеели 34-годишен мъж и жена на 38 години, както и четирите им непълнолетни деца. Две от тях - момиче на 6 години и момче на 12 години, както и баща им, са загинали. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44