Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цех за пелети е горял тази нощ в Сърница

Цех за пелети е горял тази нощ в Сърница. Пострадали няма. За овладяването на огъня се е  наложило и намесата на пожарникари от съседната Смолянска област.

Пожарът е възникнал около 03.00 часа тази сутрин, каза кметът на Сърница Неби Бозов:

"Цех за пелети, който е извън урбанизираната територия на общината, на около 2 километра от общината, от град Сърница. Частен цех е, около 4-5 декара площ някъде. Пожарът е вътре в самия производствен цех. Сериозни поражения има, но няма жертви, което е най-доброто. Органите ще си кажат каква е причината. Неприятно. Хората си изкарват хляба с този цех".

От полицията съобщават, че се разследват всички версии за пожара, включително и умишлен палеж.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44