Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът на Пазарджик: Сделката между фирмата на Гинка Върбакова и ЧЕЗ ще се финализира

Снимка: БГНЕС

Кметът на Пазарджик Тодор Попов заяви, че сделката между фирмата на Гинка Върбакова и ЧЕЗ ще се финализира въпреки подписките, които БСП организира по места и "истерията, която социалистите създават в Народното събрание". Според Тодор Попов това е една от най-успешните сделки за последните 20 години у нас:


"Кажете ми сега тази държава, която продава някакъв бизнес, няма значение какъв, преди 10 години. После преди 5 години продава изцяло и сега иска всичкия този бизнес да си го връща, защото една фирма, няма значение каква, го е купила. Всяка една нормална държава ще подкрепи такава компания. Тук се изприказваха всякакви разбиращи и неразбиращи. Какъв е проблемът? Ако беше някой от големите играчи, щяха да кажат, че са направили схеми. Появи се една неизвестна компания - "какви са тези, те перат пари."



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44