Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ТИР с румънска регистрация временно спря движението по главен път Е-79 преди град Славяново

Снимка: Владимир Недев

ТИР с румънска регистрация спря временно движението по главен път Е-79 на 67-мия километър преди град Славяново по посока Русе. Автомобилите се пропускат там поетапно.

Причина за инцидента е шофьорът на ТИР-а, който не го е овладял и е препречил пътя. Областният управител Мирослав Петров съобщи, че пътищата в областта са проходими и се почистват: 


"ТИР-ът е издърпан в дясно с оглед да не се увеличава скоростта. Има три екипа на "Пътна полиция", които са на място и пропускат движението. Пътят е проходим само че с оглед на пътната обстановка там, където е станало пътнотранспортното произшествие, има ограничена пропускливост към момента". 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44