Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Медицинският университет в Плевен е домакин на форум по проблемите на социалните дейности

Медицинският университет в Плевен е домакин на двудневен научен форум по проблемите на социалните дейности. Участниците обсъждат иновации и добри практики за модернизиране на обучението в областта на социалната работа.

Събитието отбелязва десетата годишнина от създаването на специалност "Социални дейности" в Медицинския колеж към университета, каза доц. Искра Петкова, ръководител на катедрата.

„Ние дипломирахме 121 студента, 32 са отличници, 33 % от тях работят в социални заведения, реализират се по професията, а 17 в медицински заведения“, подчерта тя. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44