Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Общинският съвет в Кърджали спешно променя статута на имоти заради изграждането на обходен път на града

Общинският съвет в Кърджали спешно променя статута на имоти заради изграждането на обходен път на града. На извънредна сесия в понеделник ще се гласува предложението за промяна на два терена в землището на село ДЪждино, които от публична общинска собственост трябва да станат частна. Искането е на Пътната агенция. Кърджали е сред малкото областни градове в страната без обходен път. След изграждането му се очаква засиленият трафик към Гърция през граничния пункт Маказа да бъде изведен от центъра на града. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44