Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

4 коли горяха в к-с "Изгрев"

снимката е илюстративна
Снимка: новини.бг

Пожар изпепели една кола и нанесе щети на други три снощи в бургаския комплекс "Изгрев". Всички автомобили са били паркирани пред блок 69 и са собственост на 34 годишен бургазлия. Сигналът за инцидента е бил подаден към  00.23 ч. в Пето Районно управление. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети, са в процес на изясняване.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Окръжна прокуратура - Сливен: Доживотен затвор за жестоко убийство с брадва (ОБНОВЕНА)

Доживотна присъда за убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин, извършено в условията на опасен рецидив наложи Окръжен съд Сливен на 40-годишен мъж от село Бяла, Сливенско. Престъплението е извършено в края на месец юни миналата година в планинското село. Убийството е извършен след като двамата – убиецът и жертвата са..

обновено на 14.08.24 в 19:45

Отвориха отсечката Созопол-Аркутино (ОБНОВЕНА)

Отсечката от Созопол към Аркутино вече е отворена, тя беше по-рано  ограничена за преминаване на автомобили, заради автомобил, който се запали и изгоря край Равадиново. Причината е самозапалване в движение на лекия автомобил. Пътният инцидент е станал в района на замъка “Влюбен във вятъра”. От инцидента няма пострадали. Образуваха се колони от автомобили..

обновено на 14.08.24 в 17:34

Одобриха изпълнението на Програмен план за способностите за морски съоръжения на България за военноморска база Атия

Министерският съвет прие Решение, с което одобри изпълнението на Програмен план за способностите за морски съоръжения МFСРР 9В 1404 на територията на Република България за военноморска база Атия (Бургас), което да се реализира по Програмата на НАТО за инвестиции в сигурността (NAТО Security Investment Program, NSIP). Програмният план цели да..

публикувано на 14.08.24 в 17:15

Вандали в Сливен счупиха две от водните стени на новата алея на улица „Никола Фурнаджиев“

Вандали потрошиха две от атрактивните водни стени, които бяха монтирани на обновената пешеходна зона по улица „Никола Фурнаджиев“ в Сливен. Става дума за т. нар. „алея на розите“, съобщи Общината. Ремонтираният обект беше пуснат в експлоатация през първата половина на месец юли тази година. За кратко време неизвестни лица посегнаха на..

публикувано на 14.08.24 в 16:23

Откриха тялото на удавения мъж в язовир Порой

Сигнал е подаден още в понеделник вечерта в Районното управление в Поморие от 47-годишен бургазлия, който обяснил, че заедно с баща си, на 74 години, отишли на риболов в яз.„Порой“ край едноименното село, общ. Поморие. Бащата се гмурнал за да освободи въдици, но започнал да се дави и изчезнал от погледа на сина си. През вчерашния ден водолаз от екипа..

публикувано на 14.08.24 в 16:16

Загасен е пожарът в Атия

Загасен е пожарът в Атия, съобщават от бургаската пожарна. Припомняме, че снощи горяха сухи треви, храсти и широколистна гора в квартал "Миньор". На място са били екипи на пожарната в Созопол, един от Бургас и един екип на военноморската база. В следобедните часове две жени забелязали пред една от вилите да гори пожар. Започнали да го гасят, но..

публикувано на 14.08.24 в 08:13
Снимката е илюстративна

Пожар гори в Атия, засегнал е и дворове. Екипи гасят 9 огнища в областта /ОБНОВЕНА/

Загасен е пожарът в Атия, който се разрази снощи, съобщиха от бургаската пожарна служба. Сухи треви и храсти, както и широколистна гора горяха край кв. "Миньор".  Пожар гори близо до българската граница при Малко Търново Директорът на Регионалната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ старши комисар Николай Николаев коментира..

обновено на 14.08.24 в 07:29