Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Един човек загина при верижна катастрофа на главния път Русе - Велико Търново

| обновено на 14.04.18 в 14:11
Снимка: Жоро Александров

Движението по пътя Русе - Велико Търново в участъка  Петко Каравелово - Раданово е напълно възстановено, съобщи Агенция Пътна инфраструктура.

По-рано участъкът от пътя беше блокиран заради верижна катастрофа, при която загина един човек.

Произшествието стана между три леки автомобила на главния път Русе - Велико Търново около 0.00 часа сутринта в участъка между село Раданово и Полски Тръмбеш. 

При верижната катастрофа се удрят трактор и три леки автомобила. На натоварения главен път една от колите прави маневра да изпревари бавната селскостопанска машина, но се удря в движещия се пред трактора лек автомобил и челно в насрещно идващ автомобил.

На място е загина водачът на една от колите, потвърдиха от „Пътна полиция“ - Велико Търново.

От „Спешна помощ“ - Полски Тръмбеш поясниха, че тежко ранени при катастрофата са двама мъже, които са без опасност за живота.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44