Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Призове в седем категории ще бъдат връчени по проекта „Младите лидери на Плевен“

Плевен
Снимка: БГНЕС

Призове в седем категории ще бъдат връчени по проекта „Младите лидери на Плевен“ за първи път тази вечер. Номинациите са в седем области за постижения, допринесли за развитието на региона.

За първи път Плевен избира своите млади лидери, като всеки имаше право да аргументира номинация. Единственото ограничение беше възрастта - от 16 до 33 години. Победителите ще станат ясни тази вечер.

"Идеята е да покажем добрия пример и те да бъдат вдъхновение на по-малките, пък ако ще и на по-големите техни последователи да вървят по този път. Да покажат, че може да се успее и когато си от Плевен и да станеш дори известен и на световната сцена", каза Йордан Грижов - инициатор на проекта.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44