Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От МВнР съветват българите, желаещи да посетят Армения, при възможност да отложат пътуването си

МВнР

Заради новото изостряне на вътрешнополитическата обстановка в Армения, от Министерство на външните работи съветват българските граждани, желаещи да посетят страната, при възможност да отложат пътуването си. От ведомството предупреждават за засилените прояви на гражданско неподчинение и блокиране на основни инфраструктурни артерии.

Желателно е тези, които вече са на територията на Армения, да избягват местата с голямо струпване на хора. Външното министерство препоръчва и регистрация в българското посолство в Ереван.

За повече информация са предоставени следните телефони: +374 10 45 45 82 и мобилен тел.: 096 40 52 10/.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44