Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Търговище започна третото издание на Дните на Европа

С  откриването на фотоизложба "Добри европейски проекти в моя регион" в Търговище започна третото издание на Дните на Европа, информира кореспондентът ни Евтим Петков. Програмата предвижда провеждането на дискусия за градовете и качеството на живот на хората, турнир по пейнтбол, забавни и спортни игри и ученически концерт.

Какви въпроси задават зрителите на изложбата обясни Анатолий Александров от Областния информационен център:

"Предимно се интересуваха от програмата за подпомагане на селските райони, стартова помощ за млади земеделски стопани. Хората питаха как да кандидатстват, какви са изискванията, които трябва да имат към момента на кандидатстване. Питаха и за националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради, интересуваха се от нея."

Програмата завършва на 9 май, в Деня на Европа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44