Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ден на отворените врати ще се проведе днес в Окръжния съд в Добрич

Снимка: архив

Инициативата ще премине под наслов „Открито за съдебната власт“ и ще започне с информационен тур в съдебната палата, в който могат да се включат всички желаещи граждани.

Темите, които ще бъдат обсъдени в Окръжния съд пред учениците от Добрич, са свързани с работата на Европейския съюз и в тях участие ще вземат евродепутатът Илхан Кючюк, както и председателят на Окръжния съд Галатея Ханджиева. В деня на отворените врати на учениците , преминали обучение по образователната програма „Съдебната власт - информиран избор и гражданско доверие“ ще бъдат връчени удостоверения. Ще бъдат обявени и победителите във видео конкурса „Моята Европа е…“.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44