Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мним охранител задигна около половин милион лева от хипермаркет в Монтана

Снимка: Радио ВИДИН

Мъж, който се е представил за охранител, обра хипермаркет в Монтана. По непотвърдена информация, отнетата сума е около половин милион лева.

В четвъртък сутринта мъж се представил в хипермаркета за служител на охранителната фирма, отговаряща за приемането на събрания седмичен оборот на магазина. Той успял да заблуди 37-годишна служителка и я накарал да му предаде седмичния оборот на магазина - крупна парична сума.

На местопрестъплението е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство по член 210 от Наказателния кодекс, който предвижда за извършена измама лишаване от свобода от една до осем години.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44