Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Андрей Анастасов от с. Христо Даново спечели първото у нас състезание "Най-добър млад шофьор"

Снимка: БГНЕС

Андрей Анастасов от село Христо Даново - Карловско спечели първото у нас състезание "Най-добър млад шофьор" организирано от СБА.

19-годишният младеж с шофьорски стаж от година и половина събра най-много точки и се справи най-добре изпитанията на писта "Дракон":

"Мисля, че дори без голям стаж, все пак ставаме за шофьори, стига да спазваме правилата. Да се качиш зад волана е голяма отговорност, която много хора не я разбират и трябва да внимават".

В състезанието "Най-добър млад шофор се включиха 3500 души на възраст до 25 години. 30 от тях днес мериха сили на финала. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44