Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж е с опасност за живота след катастрофа с мотор в „Слънчев бряг“

Снимка: Радио Шумен

Мотоциклетът е управляван от 22-годишен мъж от пазарджишкото село Мирянци. Той катастрофирал снощи в района на дискотека в „Слънчев бряг“, съобщиха от полицията. При инцидента е пострадал неговият пътник – 31-годишен мъж от село Зебил. Той е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Мъжът е настанен в отделението по "Реанимация" на УМБАЛ – Бургас.  Водачът на мотоциклета е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като и двете проби са били отрицателни.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ
архив

Делото за убийството на учителката Рада Гешева продължава през септември

За 19 септември е насрочено следващото заседание по делото за убийството на 64-годишната бургаска учителка Рада Гешева. Първоначално беше отложено за по-късно заседание в Окръжния съд на Бургас, в последствие беше прекъснато и в 14 часа. Въпреки това бяха разпитани свидетели и вещи лица, които са изготвили тройна експертиза за психическото състояние..

публикувано на 06.08.24 в 18:18
Снимката е илюстративна.

Отвориха входа на магистрала "Тракия" от Бургас към София и пътя от Веселиново към Александрово

Възстановено е движението  на  АМ "Тракия", при км 351, в посока София и  по пътя Шумен - Карнобат в участъка от Веселиново до разклона за Александрово, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". По-рано през деня  в двата участъка станаха катастрофи и се наложи трафикът да бъде пренасочен. Тежко ПТП с жертва затвори АМ "Тракия" край Бургас..

публикувано на 06.08.24 в 15:41

Тежко ПТП с жертва затвори АМ "Тракия" край Бургас /ОБНОВЕНА/

Тежка катастрофа с жертва затвори отново АМ "Тракия" край Бургас малко след 11 часа днес.  При пътния инцидент между лек автомобил и микробус загина жена. Магистралата в посока София остава затворена и към този час. Тежък пътен инцидент затвори АМ "Тракия" край Карнобат Причината за произшествието при км. 351 е застигане и блъскане на автомобил от..

обновено на 06.08.24 в 14:09

Окръжният съд ще гледа делото срещу Георги Генджев (ОБНОВЕНА)

За 12 часа беше отложено сутрешното заседание на Окръжния съд в Бургас по делото за убийството на учителката Рада Гешева. Обвиняем е 24-годишният ѝ син Георги Генджев. Мотивът за отлагането е, че подсъдимият все още не е пристигнал от ловешкия затвор в Бургас, обясни прокурорът по делото Ангел Георгиев: „Отложиха заседанието, защото охраната на..

обновено на 06.08.24 в 10:41
Архив

Възрастна жена от Айтос предаде 46 000 лева на ало-измамник

Майка и син от Айтос станаха жертва на телефонна измама. Схемата включва обаждане на домашния телефон от мним служител на "Енергото" , чрез който мошеникът се добрал до мобилните им телефони.  Малко по-късно айтозлиите получили телефонни обаждания от мъже, представили се за служители от Първо Районно управление – Бургас. Те обяснили, че работят по..

публикувано на 06.08.24 в 09:52

Катастрофа със загинал затвори пътя Шумен-Карнобат /ОБНОВЕНА/

Ограничено е движението по пътя Шумен-Карнобат в участъка Веселиново - Александрово поради катастрофа между кола и камион.  Водачът на лекия автомобил е загинал, а негов спътник е в тежко състояние,  съобщиха от Областната дирекция на МВР – Шумен.  По първоначални данни, колата се е движела зад тежкотоварен автомобил и се е ударила в задната част на..

обновено на 06.08.24 в 08:51
Днес е иззета и електрическа триколка, управлявана отново в забранената с пътни знаци пешеходна зона

Задържаха агресивен велосипедист в Сливен, заканил се на полицай

Полицията в Сливен задържа велосипедист в пешеходната зона, след като отказа да предаде велосипеда си на органите на реда, заради въведената забрана за преминаване. Глобата предвидена в обновената общинска наредба е от 200 до 500 лева, след което превозното средство се връща на водача.  Задържания велосипедист се е държал агресивно, отправил е..

публикувано на 05.08.24 в 16:37