Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Близо седем часа продължиха разпитите на свидетели по делото срещу бившия директор на Областната дирекция „Земеделие“ в Добрич

Снимка: архив

Близо седем часа продължиха разпитите на свидетели по делото срещу бившия директор на Областната дирекция „Земеделие“ в Добрич Стелиян Митев. Обвинението срещу него беше повдигнато от Специализираното звено „Антикорупция“ и е за неизпълнение на служебните му задължения, с цел да набави облага за две търговски дружества, едното от които е собственост на баща му.

В обвинението си Прокуратурата твърди, че подсъдимият Стелиян Митев е позволил неправомерно ползване на имот от държавния поземлен фонд в землището на село Кранево и не е предприел действия по премахването на незаконните постройки и преместваеми обекти в него. 

Да дадат показания са били призовани четирима свидетели, между които и родителите на обвиняемия, които са отказали да свидетелстват.

Следващото съдебно заседание е насрочено за 28 юни, когато се очаква да бъде изслушан още един свидетел, както и подсъдимият.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44