Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж почина при катастрофа в двора на МБАЛ - Добрич

51-годишен мъж е починал при катастрофа в двора на Многопрофилната болница в Добрич. Пострадала е и спътничката му, която е с фрактури на лявата ръка. Назначена е съдебномедицинска експертиза. 
От полицията е подадена информация, че след извършен преглед в Спешното отделение, мъжът потегля с автомобила си, губи контрол и почива на място. Заместник-директорът на Многопрофилната болница в Добрич д-р Бисер Ботев отрече починалият да е бил техен пациент:

"Най-вероятно инфарктна болка е предизвикала паниката, натискането на педала и обръщането в двора на лечебното заведение. Той не е бил пациент на болницата, нито на Спешното отделение. Той е идвал към Спешно отделение".

Назначената съдебномедицинска експертиза ще покаже причината за смъртта, поясни още доктор Ботев. По случая е образувано досъдебно производство 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44