Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Влак прегази мъж в Горна Оряховица

Снимка: БГНЕС

Млад мъж загина, прегазен от пътнически влак. Инцидентът е станал в района на спирка Честово до гара Горна Оряховица. По информация на полицията става въпрос за самоубийство.


Инцидентът е станал малко след 16 часа. Непосредствено пред пътническия влак, пътуващ от Горна Оряховица за Шумен, на релсите е скочил 33-годишен мъж. Машинистът на електричката не е имал възможност да спре навреме и влакът е прегазил мъжа, съобщиха от Полицейското управление в Горна Оряховица. 


От там посочиха, че става въпрос за самоубийство, защото до релсите са намерени дрехите и вещите на убития.


Организира се извозване на пътниците с автобус. Влакът е спрян за оглед на местопроизшествието. В района на инцидента железният път не е затворен и има възможност за преминаване на други композиции.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44