Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бивш кмет на Дупница обвини сегашната управа в безобразия и кражби

Първан Дангов
Снимка: Кирил Фалин

Бившият кмет на Дупница д-р Първан Дангов обвини сегашната общинска управа в града в безобразия и кражби на вече две пресконференции, които даде за медиите.

Засега екипът на кмета инж. Методи Чимев от ГЕРБ не е отговорил на директните обвинения срещу общинското ръководство и особено срещу зам.-кмета по духовните дейности Крум Милев.   

Ветеринарният специалист д-р Първан Дангов беше кмет на Дупница през периода 2003-2007 година. Тогава той се изправи срещу известните Братя Галеви, като ги нарече босове на мафията. Сегашните управници на Дупница Дангов определя като мутри по заместване"

"И кметът Чимев и заместниците му Милев, Георгиев и бившият депутат Ивайло Константинов, и настоящият председател на Общинския съвет Емил Гущеров са онези, които се тупат в гърдите на партийни събрания, че градът върви и общината много добре, успехите са видими, инвестициите са сериозни. Същевременно обаче се краде безогледно, казвам го не без притеснение. 

Прокуратурата не бива да бъде занимавана в всичко. Тя не е пералня за мръсни съвести. Прокуратурата ако иска да се самосезира, има начин, държавните структури в Дупница са налице."




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44