Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Километрична опашка от тирове на Дунав мост 2, шофьорите заплашват с блокада

Снимка: Радио Видин

Километрична опашка от тирове се образува отново тази сутрин на Дунав мост 2 - Видин - Калафат. Напрежението сред чакащите да преминат граничното съоръжение расте. 

Повече от 5 километра е опашката на изхода от страната на Дунав мост 2 - Видин - Калафат, сигнализираха шофьорите, които заплашват да блокират пътя към граничното съоръжение.

"Втори час вече не сме мърдали камионите. Колоната седи на едно място. Никаква информация няма. Тук вече си става и топло. Нито вода, нито тоалетна".

От "Гранична полиция" потвърдиха, че има интензивен трафик на товарни автомобили на Дунав мост 2.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44