Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Зам.-кмет на Плевен: Ще настояваме ремонтите по училищата и детските градини да приключат до 15 септември

Снимка: БГНЕС

Община Плевен ще следи стриктно качеството на  ремонтите, които се извършват в детски градини и училища. Над 10 милиона лева ще бъдат вложени по проект в девет обекта на образователната система.

Първите три детски заведения в списъка за рехабилитация ще бъдат готови до средата на юли. 

"Ще настояваме ремонтните работи в останалите 6 градини и училище "Христо Ботев" да приключат до 15 септември. За да няма ремонт на ремонта, контролът е завишен. Такива лоши практики, които е имало в миналото, ще бъдат избегнати. Извършваните монтажни и строителни дейности, и озеленяване, и хоризонтални и вертикални планировки ще бъдат изпълнени с необходимото качество. В момента нямаме притеснение относно сроковете", заяви зам.-кметът на Плевен Стефан Милев. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44