Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дете е изчезнало, докато се къпело в река Струма край Кресна

Снимка: БГНЕС

11-годишно момче е изчезнало, докато се къпело с още трима приятели в река Струма край Кресна. Инцидентът е станал в късния следобед. 

Докато децата били във водата, забелязали, че момчето го няма. След като не успели да го открият в района, се обадили на родителите му. 

На място са пристигнали пожарни екипи, доброволци, близки на момчето, което е от село Микрево, община Струмяни. Търсенето в реката е продължило няколко час безрезултатно. 

Заради настъпването на вечерта издирването е преустановено. Утре сутринта се очаква екип от водолази със специализирана техника да продължи претърсването на реката. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44