Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов изказа съболезнования на семействата на двамата загинали военни пилоти

Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов изказа съболезнования на семействата на двамата загинали военни пилоти при катастрофата на хеликоптер Ми-17. Борисов изрази притеснение за състоянието на бойната техника:

"Познавам ги лично от много години. Бяха стари пилоти, добри пилоти. Да видим разследването какво ще каже" – техническата неизправност ли е. Притеснява ме, защото в рамките на една година вече два хеликоптера падат със смъртни случаи" - каза премиерът Борисов, който днес беше на посещение в Турция, а по-късно пристигна в Израел.

 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44