Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Градушка с големината на лешник унищожи реколтата в района на Раждавица и Полска Скакавица

| обновено на 15.06.18 в 19:03
Градушката с размери на лешник е унищожила реколтата в селата
Снимка: Кирил Фалин, БНР

Градушка с големината на лешник унищожи зеленчуковите градини, лозята и черешовата реколта в района на селата Раждавица и Полска Скакавица, съобщи кореспондентът на БНР. Бурята е се разразила около 15,00 часа.

Заради паднала топола на главния път Кюстендил-София край село Ябълково, движението в двете посоки е пренасочено през съседното с. Копиловци, докато екипи на пътно поддържане премахнат дънера. Няма пострадали хора, каза началникът на регионалната служба пожарна безопасност и защита на населението комисар Светлин Георгиев.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44