Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Две момчета от Кюстендил получиха грамоти и благодарност за проявена бдителност и честност при предотвратяване на престъпление

Две момчета от Кюстендил получиха грамоти  и им  изказаха  благодарност за проявена бдителност и честност при предотвратяване на престъпление, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Началникът  на районното управление в Кюстендил Росен Райчев покани специално Николай Тончев, възпитаник на ОУ „Професор Марин Дринов“, момчето ще бъде в 8-ми клас през предстоящата учебна година,  и Петър Петков, възпитаник на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ - от есента той ще бъде в 6-ти клас, да им благодари за проявена бдителност и честност за предотвратяване на престъпление. Неотдавна децата се натъкнали  в централната градска част на странни опаковки - няколко изтървани от наркопльори дози, занесли ги в полицията, оказало се, че съдържат марихуана…

  Ст. инспектор Росен Райчев пожела на момчетата весела ваканция и за в бъдеще да са достойни мъже, като изрази и уважението си към техните родители.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44