Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стинг изрази недоволство от действията на световните лидери във връзка с бежанската криза

Автор:
Стинг

Британският певец и актьор Стинг нарече световните лидери "полумъже и страхливци" заради тяхната неспособност за решаване на бежанската криза, предаде Ройтерс.

"Имаме бежанска криза и да благодарим на Бога за Гърция! Защото вие показахте как да се отнасяме с бежанците тогава, когато други строят стени; когато отнемат децата от майките им и ги слагат в клетки. Вие реагирахте със състрадание и щедрост, както и със здрав разум. А така наречените ни лидери - тъжен парад от мъже наполовина, страхливци - не успяха да намерят решение. И за пореден път Гърция ни показа как да бъдем цивилизовани", заяви Стинг в Атина, където продължава неговото турне.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44