Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борисов отхвърли твърденията, че няма да отпусне средства за хората с увреждания

Снимка: БГНЕС

От Брюксел премиерът Бойко Борисов отхвърли твърденията, че няма да отпусне средства за хората с увреждания:

"И сега чакам всеки ден да ми дадат за майките с децата решение, за да стане ясна сметката и тогава ще кажа – "От тук ще вземем толкова, ще го направим за тези хора", но нека да стане готова сметката. Те още се карат кой на кого и как. Обещаваме и министърът, и Валери Симеонов работи по темата, в най-кратък срок да го имаме. Е, защо трябва непрекъснато всеки ден да издевателстват над мен?".

Борисов възмутено отхвърли твърденията, че си е купил гръцки остров:

"Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция. Просто нещастни, долни лъжци, жълти мръсници! 100 души да му повярват на това. Лъжа! Лъжа след лъжа!".


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44