Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изграждат многофункционална спортна площадка в град Антоново

Снимка: Архив

Сто хиляди лева ще бъдат инвестирани за изграждане на многофункционална спортна площадка за колективни спортове в град Антоново.

Изграждането на новата спортна площадка е част от програмата на общинската администрация за развитие и утвърждаване на различни видове спорт сред младите хора, обясни кметът Хайредин Мехмедов и поясни за строителството на спортното съоръжение:

"Площадката ще бъде на общински терен, на главната улица в града, на площ от около 500 квадратни метра, ще разполага с осветление за нощни мачове по футбол, волейбол и баскетбол".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44