Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Десетки сгради са наводнени в Плевен след падналия проливен дъжд

Десетки са сигналите за помощ са подадени в регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“

Снимка: архив

И в този часдъждът продължава да вали, на моменти e особено интензивен. Голямото количество вода затруднява движението на колите, като на няколко места в Плевен водата е близо 30-40 см. По улиците има закъсали автомобили. Тролеите се движат, макар и на по-голям интервал. Техника на пожарната започна поетапно отводняване на сгради. Мобилизирани са всички екипи, които посещават всеки сигнал. Работата ще продължи и през нощта. Няма бедстващи хора, потвърдиха от всички институции в града. Движението от Плевен посока София става през квартал Сторгозия.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44