Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откриха удавено 8-годишно момиче в река Луда Яна, издирват по-малката му сестра

| обновено на 08.07.18 в 18:51
река Луда Яна

Тялото на 8-годишно момиченце е открито в река Луда Яна, която минава през Панагюрище. Полицаи издирват 6-годишната му сестричка. 

Сигналът, че във водите на река Луда Яна има труп на дете е подаден от случаен гражданин малко преди 13 часа. По всяка вероятност момиченцето се е удавило, съобщават от полицията. 

8-годишното дете е излязло сутринта заедно с 6-годишната си сестра. Двете били оставени от майка им на грижите на трите й по-големи деца. През цялото време майката не е знаела, че децата ги няма, тъй като била на работа. Бащата работи в чужбина. От полицията предполагат, че двете момичета са играели на един от мостовете на реката и там е станала трагедията. 

Засега не е ясна съдбата на 6-годишното дете. Съвместни екипи на полицията в Пазарджик и Панагюрище обхождат коритото на реката по протежението на целия град, обхожда се районът около Панагюрище. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44